CONCERTAGENDA  2017

22.12.17

 

Bibliotheek, Wateringen

Door het zingen van prachtige kerstliederen zorgt het ensemble voor kerstsfeer in 

Bibliotheek Wateringen. Aanvang van dit mini concert is 19.00 uur.

22.12.17

 

Vlietzicht, Wateringen  

In het hart van Wateringen ligt kleinschalig wonen Vlietzicht, een unieke combinatie van wonen en zorg. Met veel plezier luistert Good Company een kerstbijeenkomst op door het zingen van traditionele kerstliederen. 

18.12.17

 

22.09.17

 

27.08.17

 

De Noviteit, Monster     

Het is inmiddels traditie, een kerstconcert van Good Company in de Noviteit te Monster. De unieke locatie van de kapel in de Noviteit draagt bij aan dit sfeervol concert. Als elk jaar worden prachtige traditionele en wereldberoemde kerstliederen gezongen. Medewerking aan dit concert wordt verleend door Het Westlands Gitaarduo Annie Smit en Max Többen.

Entree is gratis, de kapel gaat om 19.30 uur open, aanvang van het concert is 20.15 uur.

Walfriedeskerk, Hellum     

Het dubbelkwartet uit Westland geeft een concert op zondagmiddag in de Walfriedeskerk te Hellum, provincie Groningen. Aanvang concert 15.00 uur, entree is gratis.

De Kiem, 's-Gravenzande      

TerminuZ,  vrijwilligers terminale thuiszorg Westland, Midden Delfland en Hoek van Holland, viert in De Kiem haar 25-jarig jubileum. De bijeenkomst wordt muzikaal opgeluisterd door een optreden van Good Company, voor het eerst onder leiding van dirigent Erik Nelissen.

05.05.17

 

De Noviteit, Monster     

Dirigent Joost de Ridder gaat verhuizen naar het Noorden van Nederland. Joost sluit zijn dirigentschap af met liederen waar zowel dirigent als koorleden mooie herinneringen aan hebben. Aanvang concert 20.00 uur, entree is gratis.

   14.02.17

 

De Theaterloods, Naaldwijk Toneelverenigingen Sint Jan Baptist '93 uit Wateringen en Epicentrum uit Naaldwijk slaan de handen ineen. Bij de opening van het gezamenlijk nieuw onderkomen de 'Theaterloods' is Good Company uitgenodigd te komen zingen.

   14.01.17

 

Op Hodenpijl, Schipluiden

Tijdens de feestelijke opening van de expositie 'Van 't Land' van Tiny van der Sar zingt het ensemble toepasselijke liederen.

Call

06 438 660 11

  • facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

Follow me

 

© 2015  by Paula Bol. Proudly created with Wix.com
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now